Hvad...  - er coaching egentlig  - er vores etik og standarder 

Etik og standarder.

Catalyzator ser etik og standarder som det professionelle fundament for coaching, Catalyzators vigtigste etiske principper og standarder er følgende:

Tillid.

Fundamentet for alle coachingforhold er tillid. Fokuspersonen skal have tillid til coachen. Dette opbygges ved at coachen demonstrerer kompetence og integritet.

Respekt.

Coachen skal behandle alle fokuspersonen med værdighed, respekt og integritet. En coach vil ALDRIG forsøge at påvirke fokuspersonen med sine egne overbevisninger, værdier eller synspunkter.

Ærlighed og kompetencer

Som coach er vi bevidst om vores færdigheder og kvalifikationer men også vores begrænsninger. Derfor acceptere vi som coach kun en opgave som vi føler vi er kompetente til at udføre.
Derudover søger vi konstant at forbedre og udvikle vores færdigheder gennem uddannelse, netværker m.m.

Tavshedspligt

En coach holder virksomheders og fokuspersoners oplysninger fortrolige, medmindre det påbudt ved lov eller anden tvingende grund gør det nødvendigt at videregive informationer.

Medlem af ICC

Catalyzator er medlem af International Coaching Community (ICC) og dermed er vi også underlagt de af ICC opstillede sat af standarder som sikre at coachen udfører en professionel coaching.


Læs mere om ICC her

 

Forside