Hvilke...  - individuel coaching  - team coaching  - idrætscoaching  - kurser  - coaching i teori og praksis  - teamcoaching kursus  - stress og coaching 

Individuel coaching

Personlig coaching har som formål at du når dine mål, personligt som erhvervsmæssigt. Coaching er en resultatorienteret proces, hvor coachen ved hjælp af værktøjer og teknikker, hjælper den som modtager coaching (fokuspersonen) til selv at komme med løsninger og forslag til hvordan de kan forfølge deres mål, gør dine ubevidste kompetencer bevidste.

Filosofien bag coaching er en grundantagelse om, at alle ofte kender løsningen på deres spørgsmål eller problem, de ved det bare ikke endnu.

Coaching handler derfor ikke om at give gode råd, men at stille gode spørgsmål! Det er FOKUSPERSONEN - altså den person, som modtager coaching - som sidder inde med alle svarene. Coachen hjælper blot på rette vej, med at få øje på de skjulte ressourcer, samt på en effektfuld og fokuseret metode at opnå succesfuld forbedring i såvel erhvervs – og privatlivet.

En god COACH kan bruges til det hele. Uanset udfordringens art er det coachens opgave at fjerne eller reducere fokuspersonens indre forhindringer, for at faciliteter en bedre præstation og fremmer derved egne evner og ressourcer samt lysten til at overvinde udfordringen.

COACHEN har spørgsmålene som øger din bevidsthed, således at du ser potentialet i stedet for begrænsningen.

 

Forside