Hvilke...  - individuel coaching  - team coaching  - idrætscoaching  - kurser  - coaching i teori og praksis  - teamcoaching kursus  - stress og coaching 

Stress og coaching

Alt for mange mennesker i vores højt udviklede danske samfund lider af stress. Det formodes at 35.000 danskere hver dag melder sig syg fra arbejde på grund af stress. Hvordan kan det forklares? Hvad kan der gøres? Parallelt med stressbølgen er coachingbølgen skyllet ind over landet det sidste årti, og i de seneste år er begrebet stresscoaching dukket op på markedet som en selvstændig disciplin. Begrebet stresscoaching er i sig selv problematisk, da et menneske som er stresset eller gået ned med stress, sidst af alt må coaches, idet evnen hos disse mennesker til rationel og kreativ tænkning er nedsat. Ny forskning peger dog på, at coaching rent faktisk har en positiv virkning på mange menneskers evne til at håndtere stress, både direkte og indirekte, og at disse mennesker vender ca. dobbelt så hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet, som mennesker der ikke modtager stresscoaching.

Dette kursus har til hensigt at:

  • give deltagerne fra tidligere coaching moduler, viden og forståelse til at kunne afkode stress hos kolleger, medarbejdere m.fl.

  • få coaching værktøjer til at afstresse disse mennesker, inden en fremadrettet og løsningsorienteret handlingsplan, for at undgå en lignende situation kan udarbejdes.

  • Ved hjælp af klassisk coaching at forebygge stress

Inden kursusstart udsender Catalyzator til alle kurser lidt inspirationsmateriale, ligesom der vil blive udleveret yderligere materiale i løbet af kurset.

 

Forside