Hvordan...  - er coaching hos Catalyzator  - interne organisationsforløb 

Interne organisationsforløb

I en tid med voksende global og lokal konkurrence er en organisations evne til at tiltrække og fastholde talentfulde ledere og medarbejdere. Diverse undersøgelser viser at ved at skabe visions ledede og værdidrevne organisationer ikke blot tiltrækkes og fastholdes de bedste medarbejdere til disse virksomheder, men de distancere tillige deres konkurrenter rent forretningsmæssigt. Coaching er det optimale redskab til at sådanne interne organisations forløb.

Interne organisationsforløb kan variere meget i såvel indhold som varighed, helt afhængig af jeres ønsker og behov som virksomhed. Derfor findes en standard organisationsforløb som hyldevarer ikke hos Catalyzator.

Processen ved et internt organisationsforløb er normalt, at Catalyzator efter et eller flere møder samt evt. en behovsanalyse, kommer med et oplæg til hvordan jeres forløb kan skrues sammen og med forskellige tilgange for at sikre at I får det ønskede resultat og dermed succes. Organisationsforløb indbefatter oftest en kombination af individuel coaching, teamcoaching, ERFA grupper samt kurser eller decideret uddannelse. Dette skyldes ganske enkelt at erfaringer har vist at de mest succesfulde, højt præsterende organisationer har formået at skabe en forståelse blandt deres medarbejdere for organisationens kultur og værdier. Og dertil er det oftest nødvendigt såvel at smage medicinen på egne krop men også for en indsigt i hvad det reelt er coaching gør.

Kontakt Catalyzator her for et møde hvor de forskellige muligheder kan blive vendt.

 

Forside